COVID-19 opdatering

Opdatering 18. juni: aftenskolen genåbner

Aftenskoler har nu fået mulighed for at genoptage undervisningen, også bevægelseshold og korsang. Vi er i fuld gang med at oprette hold for efteråret, og lægger dem på hjemmesiden løbende.

Når undervisningen genoptages, overholder vi naturligvis alle krav og retningslinjer vedrørende afstand, kvadratmeter og midler til håndhygiejne, så 3K Aarhus kan forblive en tryg og sikker ramme om gode fritidsoplevelser.

Alle, der har været berørt af aflysninger i perioden fra 12/3, har fået direkte besked angående kompensation for manglende undervisning. Hvis du har betalt for undervisning, som ikke er gennemført, men ikke har fået en e-mail endnu, så skriv til info@aftenskolerne.dk med oplysning om dit fulde navn og nummeret på det hold, du var tilmeldt, så undersøger vi sagen hurtigst muligt.

Vi har været nødt til at beslutte, at den aflyste undervisning er endegyldigt aflyst, således at kompensationen har form af et tilgodehavende. Vi håber naturligvis, at mange vil benytte dette tilgodehavende som hel eller delvis betaling for fremtidige kurser hos 3K Aarhus.

Af både praktiske og formelle årsager har vi desværre ikke mulighed for at give aflysningsramte kursister forrang til pladser på kommende hold. Vi kan derfor kun opfordre alle til selv at holde sig orienteret her på siden om nye hold med ledige pladser.dof