COVID-19 opdatering

Opdatering 26. februar 2021

Den seneste forlængelse af nedlukning og restriktioner betyder, at alle indendørs fritidsaktiviteter er lukket, foreløbig frem til og med påske.

Alle hold, der var planlagt til at afsluttes inden for dette tidsrum, er derfor endegyldigt aflyst, og deltagerne har fået direkte besked om, hvordan de får deres kursusgebyr refunderet. Er du tilmeldt et sådant hold uden at have fået besked, bedes du kontakte kontoret, info@aftenskolerne.dkeller 70 22 21 09.

For hold, der helt eller delvis var sat til afvikling efter påske, afventer vi nøjagtigt tidspunkt for genåbning, inden vi tager endeligt stilling til disse holds skæbne.

Vi kan således ikke på nuværende tidspunkt for disse holds vedkommende oplyse, om den aflyste undervisning kompenseres med undervisning på et senere tidspunkt eller ved delvis tilbagebetaling af deltagergebyret.

Hvis du er tilmeldt et hold, der bliver flyttet til datoer, hvor du ikke har mulighed for at deltage, kan du afmelde dig holdet og få refunderet dit kursusgebyr.

Når vi går i gang igen, bliver det naturligvis under betryggende forhold, der lever op til alle gældende regler og anbefalinger. Ved ankomsten vil du blive grundigt orienteret om de justeringer, vi har foretaget til afviklingen af holdene for at leve op til dette.

dof